Nieuwe serie: Community

CommunitySoms vind je ineens een juweeltje dat je oorspronkelijk gemist had. Deze serie had ik voorbij zien komen. Maar gekeken naar het verhaal leek het me werkelijk niets. Het verhaal gaat over een advocaat die een niet zo geldig diploma had. Dit moet hij inhalen door naar Community College te gaan. Een zeer onder de maat presterende school waar de meest uiteenlopende verzameling losers en dropouts zit.

Dat klinkt niet interessant toch? Maarre, dat is het dus wel :). En meer dan een beetje ook!

Het gaat namelijk niet zo zeer om deze ene persoon, maar om een groepje mensen die om uiteenlopende redenen een stukje opleiding moeten inhalen. Deze mensen hebben zeer uiteenlopende persoonlijkheden en zitten in zeer uiteenlopende stadia in hun leven. De vreemde verzameling mensen en hoe ze met elkaar omgaan: dat is wat deze serie geweldig maakt. Zeldzaam grappig zelfs, ik moet er erg vaak echt om lachen. Het heeft wat weg van een zeer grof verpestte Ferris Bueller in serie vorm.

Dikke aanrader!!!!

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Reviews, Series en films and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Nieuwe serie: Community

  1. Pingback: Battlefield 3 en Redmine | Steph's blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *