IT Company Plans Total Ban on Internal Email [Email]

Dit vind ik een erg interessante ontwikkeling. Ik kan me hier best iets bij voorstellen. Het zal een aantal practische problemen met zich mee brengen, maar ergens is het volgens mij wel een heel interessante stap die volgens mij alles met het nieuwe werken en communiceren te maken heeft. Toch denk ik dat zo’n overstap wel een stevige begeleiding en planning nodig heeft. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de reacties wanneer je even over de verbazing heen bent?

Click here to read IT Company Plans Total Ban on Internal Email

A French tech company wants to eliminate all internal email, claiming only 10 per cent is actually of any use. It thinks internal forums, wikis and instant messaging are the future. More » 

Gizmodo

via IT Company Plans Total Ban on Internal Email [Email].

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Kijk op nieuws and tagged , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to IT Company Plans Total Ban on Internal Email [Email]

 1. mattijs says:

  zou voor mij niet werken… mijn mail is m’n todo lijst. ik ga geen aparte lijst bijhouden voor mensen die geen zin hebben me een mailtje te sturen. afgezien van systeem monitoring de via mail en sms gaat.

  en hoe ga ik iemand laten weten dat z’n systeem of service opgeleverd is als ik m’n niet te pakken kan krijgen via messaging of telefoon? dan zou ik zoiets van ‘fuck it’ hebben, zoek het dan zelf maar uit.

  ik zie het niet helemaal zitten… mail is een handige tool. als het niet werkt binnen je bedrijf is er wat anders mis.

  • Steph says:

   Mjah, mail voor externen blijft he? Ik denk dat je met een forum of andere middelen eventueel prima die boel kan opvangen. De vraag is enkel hoe de transitie begeleid wordt en wat voor middelen je er voor terug krijgt…

 2. Stefan says:

  Page could not be found

Leave a Reply