Nvidia toont Android Ice Cream Sandwich op Transformer Prime

Ik kan hier dus echt niet op wachten he! :S Verdorie, waarom komt hij pas zo laat uit? Ik heb mijn Transformer verkocht toen de aankondiging kwam van de Transformer Prime. Nu is ondertussen duidelijk dat deze op zijn vroegst in februari beschikbaar zal zijn in Nederland..

Nvidia heeft een video online gezet waarin kortstondig de nieuwste versie van Android wordt getoond op de komende Transformer Prime-tablet van Asus. De Prime komt uit met versie 3.0, maar een update naar 4.0 moet snel klaar zijn.

via Nvidia toont Android Ice Cream Sandwich op Transformer Prime.

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Kijk op nieuws and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply