Dan ben je lekker bezig als buren! Gelukkig is Lopik niet te zien vanaf de grens. #kerst

Kerstboom LopikAls zelfs de kerstgedachte reden tot oorlog is en ook gebruikt wordt als provocatie… Dan ben je goed bezig als buren… :S Gelukkig kunnen de Belgen en Duitsers de toren van Lopik niet zien vanaf de grens… Pfew!

K7DAN writes “North Korea warned South Korea on Sunday of ‘unexpected consequences’ if Seoul displays Christmas lights near the tense border, and vowed to retaliate for what it called ‘psychological warfare.’ From the article: ‘The tree-shaped, 30 metre-high steel structure on Aegibong hill – some 3km (2 miles) from the border – was illuminated by thousands of small light bulbs last year. It could be seen from the North’s major city of Kaesong across the border, according to media reports. Pyongyang has previously accused Seoul of using the tree to spread the Christian message to people inside the secular state.'”

Slashdot

via North Korea Threatens South Korea Over Christmas Lights.

 

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Internationale conflicten and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Dan ben je lekker bezig als buren! Gelukkig is Lopik niet te zien vanaf de grens. #kerst

  1. Thijs Rieken says:

    Nou, ik geloof dat ze Lopik dit jaar niet optuigen… Toch bang voor de Duitsers?

Leave a Reply