Rennen, dat was te lang geleden!

Sports-TrackerIk ben korte tijd geleden weer gaan rennen. Anne-Marie nodigde me uit, waarbij ik meteen het besluit nam dat ik dat zeker niet moest afslaan. Ik ren de laatste tijd veel te weinig en heb natuurlijk niet voor niets Sports-Tracker en bluetooth hartband aangeschaft :).

Duidelijk was in ieder geval dat Anne-Marie haar conditie dit keer toch wel verreweg beter was dan die van mij, maargoed, ik heb hem in ieder geval uitgerend. Ik ben dan ook van plan om vaker met haar te gaan!

Route info etc. na de break!

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Rennen and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply