You Cant Run From the Cop Car of the Future [Video]

Serieus, hoe gaaf is die auto?! Sowieso gaat het steeds harder met technologie in auto’s. Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voor iedereen gewoon Android of whatever in zijn auto heeft draaien. Een collega heeft een Asteroid autoradio van Parrot, wat al erg stoer is. En ze moeten ook maar eens opschieten met het uitwerken van HUD’s. Waarom heb ik die nog niet?

Click here to read You Can't Run From the Cop Car of the Future

Police cars of the very near future will be smart to the point of being scary. Equipped with eight cameras, voice commands, incredibly intelligent software, and LTE radios, you’re not going to get away with a damn thing.More » 

Gizmodo

via You Cant Run From the Cop Car of the Future [Video].

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Technologie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *