Nieuwe motor

BMW F650Redelijk onverwacht heb ik een nieuwe motor gekocht. Ik was niet actief op zoek. Wel wist ik al voor mezelf dat ik eens wat rond wilde kijken naar iets anders. Ik wilde wat meer een off-the-road motor. Ik miste het hoge zitten, een hoog zwaartepunt en de houding wel een beetje. Dat, of een wat meer naked-bike idee. Daar was ik nog niet echt over uit.

Ik was van plan deze zomer eens rond te gaan kijken en zou ook bij de ouders van Hennie gaan kijken.

Toen kwam Bo ineens met de mededeling dat Inge haar motor ging verkopen omdat hij te hoog voor haar was. Toen ik aangaf dat ik dan benieuwd was wat voor motor ze had, liet hij weten dat ik al op haar foto’s had gereageerd met dat ik die wel wilde. Okay, dat was ik blijkbaar even vergeten :).

Zo gezegd zo gedaan. Na veel mislukte afspraken (het ging iedere keer sneeuwen, heel bizar!) ben ik gaan kijken. 2 dagen daarna was de motor overgeschreven. Liefde op het eerste gezicht. Hij neigt naar een off-the-road, een mooie stabiele en rustige BMW.

Ik merkte direct dat het hogere zwaartepunt vertrouwt voelt. Ik voel me zekerder en fijner op deze motor. Heb er dan ook al aardig wat mee gedaan in het kleine weekje dat ik hem heb. Afgelopen zondag ben ik in mijn eentje gaan rijden, een kleine 60 km gereden.


View Larger Map

Heerlijk!

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Nieuwe motor

  1. koelkastentemperatuurcontroleur says:

    Steph,

    fantastisch!!! kan je eindelijk de schuld inlossen om een keer te gaan touren 🙂

  2. PapaDuck says:

    Goed om te lezen dat je eindelijk een plek hebt ontdekt waar je je zeker en fijn voelt. Zo zie je maar: iedereen heeft zijn eigen plekje…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *