Grote veranderingen: een nieuwe baan

Detron DetacheringWie had dat ooit gedacht? Ik niet in ieder geval! Ik heb 31 augustus mijn ontslag ingediend bij Detron Detachering.

Ondertussen werk ik al meer dan 13 jaar voor deze club. Daar zitten veel liefde, uren en inzet in! Want genoten heb ik hier bijna altijd. Ik was werkzaam in een fijn en hecht team, waarvan sommigen toch al wel heel lang mijn directe collega’s waren.

Een stukje geschiedenis:

Waar ik in februari 1999 startte bij De Kroes Automatisering, werden we in maart 2003 overgenomen door Dynomic. Dynomic op zijn beurt werd in februari 2007 overgenomen door 2e2. En 2e2 Skilled Resourcing werd in december 2011 overgenomen door Detron.

Al die tijd is het eigenlijk alleen maar beter geworden. Alles had zijn voors en tegens, maar het team en de bezetting bleven vrijwel gelijk, waardoor we nooit aan sfeer verloren hebben. Bij Detron kwam eigenlijk voor mij de eerste grote verandering: Het was de bedoeling dat ik niet meer als Regio Manager aan de gang was, maar dat ik met Business Development aan de gang ging.

Dat was een plan waar ik enorm achter sta. Ik denk dat er heel veel te winnen is en dat dat op deze manier zeker heel goed moet lukken. Het afscheid van mijn eigen team en het leidinggevende aspect viel me overigens wel zwaar. Ik heb veel gedeelde geschiedenis met mijn teamleden en het is een goede en hechte club.

Het stukje Business Development bleek overigens ook echt leuk en interessant. Vanuit een nieuw perspectief kon ik meer rechtstreeks wat gaan betekenen voor de klanten en de medewerkers die daar aan de slag waren. Alhoewel het zoeken en inrichten was, kan het me boeien en vind ik het aardig leuk.

SligroToen kruiste ineens iets anders mijn pad: Ik zit via Detron nu bijna 2 jaar gedetacheerd bij Sligro. Hier werk ik 4 dagen in de week als project-manager. Sligro is erg actief zijn ICT aan het herinrichten en investeert hier flink in. Sligro is natuurlijk ook een waanzinnig groot bedrijf, zeker voor Nederlandse begrippen en heeft nog de nodige uitdagingen voor zich liggen. Sligro bood mij hierbij een functie aan om een nieuwe groep te gaan opzetten en leiden. Een groep die zich bezig houdt met nieuwe architectuur, techniek en projecten. Dat is voor mij een bijzondere combinatie van alle facetten die ik altijd met veel plezier heb gedaan.

Ik heb Detron dan ook toestemming gevraagd om met Sligro het gesprek aan te mogen gaan. Detron reageerde hier meer dan vriendelijke en faciliterend in, waardoor we er met zijn allen uit zijn gekomen. Ik begin per 1 november bij Sligro in vaste dienst.

Ik heb afgelopen week dan ook een auto gekocht (leaseauto’s doen ze niet aan) en het contract ingeleverd. Het gaat gewoon gebeuren.

Voor mij en mijn straks ex-collega’s een grote verrassing, want ik was zeker niet opzoek naar ander werk. Toch is het een voor mij unieke uitdaging en kans die Sligro me biedt. Ik verheug me er dan ook op om hier aan de slag te gaan.

Wel valt het afscheid van Detron me zwaar. Er is altijd goed voor mij (en ons) gezorgd daar. Bedankt voor de mooie jaren! Van het team heb ik overigens al een afscheidscadeautje gehad: Ik ga parachute springen. Wie mij kent weet dat dit geen ambitie van me is, maar later daarover meer!

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws and tagged , , . Bookmark the permalink.

18 Responses to Grote veranderingen: een nieuwe baan

 1. stefanmennes says:

  Nice! Uit het vliegtuig jij, als je eenmaal weet hoe leuk het is, kunnen we volgende keer samen 🙂

  • Steph says:

   Hahha, zelfs als ik het leuk blijk te vinden (zal het vast indrukwekkend en mooi vinden, maar leuk?) weet ik niet of het voor herhaling vatbaar zal zijn :P. We gaan het meemaken!

 2. Joost says:

  Het volgende station is bungy jumping 🙂

 3. Herman Ronk says:

  Verrader!

  Ownee 😛

  Nee, ik snap volledig waarom je het doet en ik hoop dat het je beter vergaat dan mijn uitstapje is verlopen 🙂

  • Steph says:

   Bedankt hoor :). Ik hoop dat het goed zal gaan en ben allang blij dat mensen het begrijpen. Want makkelijk is het niet voor me.. 🙂

 4. Sander de Bruin says:

  Ik hou je in de gaten ……..

 5. Hoi Steph,

  Grote stap, maar van harte gefeliciteerd. En wie weet ooit tot ziens.

  Groetjes, Marc Rijnders

 6. koelkastentemperatuurcontroleur says:

  uiteraard willen we de film van je sprong zien!!
  als we geluk hebben, heb je dezelfde blik in je ogen na de “Fix-a-Server Challenge” 😉

 7. Chris says:

  Hey Steph, Dat is nog eens verrassend nieuws. Heel veel plezier gewenst in je nieuwe oude baan hehe. Maarre…die parachutesprong….wel goed checken of die sprong ook echt met een werkende parachute is he :o)

 8. Hey Steph, veel plezier en succes bij je nieuwe baan.
  Nu zal ik altijd aan jou denken als ik het Sligro logo zie 😉

 9. Andre Mimpen says:

  Hey steph spannend weer een nieuwe uitdaging zo houd je de sleur eruit 😀 .Wat betreft parachutespringen ik weet zeker dat je het supervet gaat vinden (als ze je het vliegtuig uitkrijgen)

 10. Jw says:

  Leuk Steph veel plezier

  JW

 11. Deflin says:

  Veel plezier Steph!

 12. Joost says:

  Welkom bij een topbedrijf. Werk er nu zelf al 4 jaar.

 13. Veel Plezier en Succes!!

  (je ex-ex-collega)

 14. Ed says:

  Hey Steph, na zoveel jaar afscheid nemen valt niet mee (wij kwamen uit de De Kroes periode). Ik ben zeer goed terecht gekomen en dat zal bij jou ook zijn. Veel succes met je nieuwe uitdaging en misschien tot spreeks / zaaks

Leave a Reply