Bioscoop, bieren en motor rijden

Bieren in TilburgSommige weekendjes lopen niet zoals je gepland had. Dit was er duidelijk één. Toen we naar het weekend gingen had ik niets staan behalve zaterdagmiddag/avond, daar stond bieren met de ex-collegae van Detron. Ik heb dus maar een afspraak gemaakt om een kunstwerk op te halen zaterdagochtend. Deze hadden we gehad voor ons huwelijk en gezien we ver genoeg zijn met de klusjesman, was het tijd dat we deze meenamen in zijn werkzaamheden. Dat zag er dus goed rustig uit!

OblivionVrijdagmiddag stuurde Herman een berichtje of we mee wilden naar de Bios in Uden. Naar de film Oblivion. Ik had er nog niets over gehoord, maar Herman weet over het algemeen wel wat hij uitzoekt. We besloten dus mee te gaan. Uiteindelijk werd dat met Herman, Lieneke, Andries en Iris. Ik moet zeggen dat het een erg goede film was. Alhoewel ik het verhaal in de eerste 5 minuten doorzag, zaten er toch nog genoeg verrassingen in die de film een succes maakten. Hier en daar was hij wat langdradig (er werd geopperd dat ze er misschien een miniserie van hadden moeten maken), maar ik heb echt genoten. Vooral het artwork van de film was bijzonder goed gedaan. Een vergane wereld, op een bijzonder mooie manier weergegeven. Ik kon echt genieten van hoe ze de landschappen hadden aangepakt, maar ook de technologie etc. zagen er goed uit. Het was wat mij betreft een aanrader, die het wat mij betreft nog beter deed dan “The book of Elias”.

De volgende ochtend ging ik eerst het schilderij ophalen dat we als huwelijksgeschenk hadden gehad van Dick en Astrid. Dat viel meteen goed tegen, want hij paste niet in de auto. Gelukkig heb ik Ed zijn ruime Volvo mogen lenen en ben ik maar even op en neer gereden om later mijn eigen auto weer te halen.

Bieren in Tilburg groepDaarna gingen we die middag naar (zoals boven vermeld) het biercafé Kadinsky in Tilburg. Met enige regelmaat komen we daar bij elkaar met de ex-collegae van Detron. Erg gezellig. Gelukkig kon ik carpoolen met ;ronheraus, Dorien en Iris. Daar aangekomen arriveerden we tegelijk met Herman, Lieneke en Bo. Kort daarop sloot Sander Fontijn aan en om 16:00 uur ook Jeroen Breedveld. We hebben aardig wat biertjes geprobeerd en een erg gezellige middag gehad, waarna Dorien ons als erg goede Bob thuis bracht! Heel erg bedankt daarvoor Dorien! 🙂

Herman vertelde daar dat hij voor de aangekondigde zonnige zondag (hey, een titel voor een nieuwe Suske en Wiske!) een motor had gehuurd. Ik besloot dat we graag mee zouden rijden. ‘s Avonds laat heb ik Freddy en Kim ook nog gevraagd of ze mee wilden, zodat we de volgende dag vanuit ons vertrokken met Freddy, Kim en Iris. Herman en Lieneke ontmoetten we bij Detron in Waardenburg, dat was ongeveer het punt dat op dat moment voor iedereen in het midden lag. Van daaruit zijn we bebouwde kom vermijdend vertrokken richting Dordrecht. Daar zijn we met een pondje vertrokken naar Tilburg, wederom bebouwde kom vermijdend. Dit stuurde ons een eind door de Biesbosch (volgens Herman, want ik heb vooral veel bouwput gezien 😉 ), waarna we strandden in Hank. Iedereen had ondertussen stevige trek. We namen kort na de Chinees afscheid van Herman en Lieneke, iedereen ging richting huis. Bij Oss verlieten Freddy en Kim ons ook, waarna Iris en ik nog even bij mijn moeder op bezoek zijn gegaan, gezien Cleem, Myrte en Joost daar ook op visite waren.

Thuis hebben we nog een film gekeken, waarna we erg moe en voldaan naar bed zijn gegaan.

We hebben dit keer 206km gereden. De kmz file downloaden


View Larger Map

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws, Reviews, Series en films and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Bioscoop, bieren en motor rijden

 1. Herman Ronk says:

  Ik heb me goed vermaakt, gelukkig lukte het motorrijden nog aardig 🙂

  • Steph says:

   Jah, ging harstikke goed. Ik besefte me pas bij de BP voor Dordrecht dat je zo weinig ervaring had. Ik heb me aardig gedragen, maar het had nog heel wat zachter gekund. En dat met iemand achterop, deed je goed!

 2. blackburn83 says:

  De film die je thuis hebt gekeken mocht voor 21:00 niet gepost worden? 😉

 3. Dorien says:

  Graag gedaan 😀 Was zeker gezellig en ik ben volgend jaar gewoon weer de bob (of bobientje)

  • Steph says:

   Dat klinkt goed :). Misschien moeten we de overheid vragen om een nieuwe campagne te starten. Omdat Bob nu geregeld is, om Bobientje voor vrouwen te introduceren? 🙂

Leave a Reply