Eerste papiertje is binnen!

verklaring minor
Na bijna drie volledige studiejaren is het eerste papiertje binnen! Ik heb een verklaring afgelegde minor ontvangen. Het gaat om de minor Arbeids- en organisatiepsychologie. Door het volgen van de cursussen arbeidspsychologie, organisatiepsychologie, arbeids- en gezondheidspsychologie en personeelspsychologie is het eerste deel van m’n studie afgerond.

Op dit moment moet ik mijn bachelorstage nog afronden, dit valt in de profileringsruimte. Voor de major verplichte keuze moet ik mijn bachelor-onderzoek nog goed afronden. Het einde van mijn bachelor Sociologie begint dus in zicht te komen, spannend!

About Myrte

Volgt op dit moment de academische master 'vraagstukken van beleid en organisatie' aan de UU en heeft hiervoor de bachelor sociologie afgerond aan de UU. Verder is ze bestuurslid van de Eugène Janssen Foundation en geniet ze samen met Joost van het leven in Utrecht.
This entry was posted in Algemeen and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Eerste papiertje is binnen!

  1. Steph says:

    Gefeliciteerd, dat begint lekker op te schieten 🙂

  2. Chris says:

    Idd gefeliciteerd. Ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken!!

  3. Myrte says:

    Thanks!!

Leave a Reply