30 Days of books – Day 5: Worst book you’ve read in the last year

Urban Fantasy AnthologyDeze was gelukkig dankzij Goodreads goed te doen. Grofweg een jaar terugscrollen en dan kijken welk boek ik het laagste cijfer gegeven heb. En het boek was “The Urban Fantasy Anthology”. Het boek was zeker niet slecht, maar het is me wel erg slecht bevallen. Het was gewoon iets dat niet bij mij hoort.

Laat ik beginnen met het positieve: het waren originele, oorspronkelijke en verrassende korte verhaaltjes. Verrassende concepten en intrigerende wereldbeelden.

Het negatieve daarentegen is dat het vaak uiterst vervelende of nare verhalen waren. Zo duister en grimmig dat ik bij de meeste verhalen aan het eind echt een diep negatief gevoel overhield. Een aantal verhalen vielen dan ook in de categorie Fantasy Noir, maar dit was voor mij echt wat te veel.

Een boek dat me wel gevangen hield. Ik bleef het lezen en het intrigeerde me wel degelijk. Maar ik was toch ook echt blij toen ik het uit had en het definitief weg kon leggen.

Anderen hun day 5:

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in 30 days of books, Boeken and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to 30 Days of books – Day 5: Worst book you’ve read in the last year

  1. Danielle says:

    Ondanks dat het jouw slechtste boek is, ben ik er toch wel nieuwsgierig naar geworden haha.

    • Steph says:

      Is niet heel gek wat je daar zegt hoor. Het is echt een smaak ding. De verhalen waren namelijk wel goed. En Iris heeft hem ook gelezen, die vond hem echt goed. Ik vond de nasmaak gewoon echt rot 🙂

  2. Pingback: 30 days of books challenge | Steph's blog

Leave a Reply