30 days of books – Day 18: Favorite book based on a game

euh?Ja, lekker dan… Ken ik er? Gelukkig kan Wikipedia de boel weer een beetje op gang helpen. Ik vond de volgende lijst: List of novels based on video games. Ik heb de lijst aandachtig doorgenomen, maar ik spot er echt geen boek in dat ik gelezen heb. Dus deze moet ik skippen.

Ik raad je wel aan Daniëlle haar post te lezen, hieronder gelinked. Want ik het het boek niet gelezen, maar het spel is extreem naar en eng. Dus het boek zal vast goed zijn 🙂

Anderen hun day 18:

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in 30 days of books, Boeken and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply