Ritje Duitsland, het was lang geleden..

IMAG2203Dat was een goede tijd geleden, dat we motor hadden gereden. Na enige start-problemen, de motor kon maar moeilijk wakker worden, besloten we een rondje Duitsland te doen. En het beviel goed, lekker om zo weer eens een dagje te touren. Volgens Maps was het 264 KM, dat zou best kunnen.

Wat we vandaag in ieder geval geleerd hebben is dat Duisburg idioot groot is, omdat we daar met de motor doorheen gegaan zijn. Maar het was de moeite waard, die omgeving en omstreken hadden we nog niet aangedaan.

About Steph

Organiseert onder meer CampZone en The Party voor Duh-Events, houdt van gamen en content toevoegen aan het internet :). Werkt bij ICTZ als Manager Operations.
This entry was posted in Algemeen nieuws and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply