About

Deze blog is mijn persoonlijke blog en gaat over de persoon, niet de professional, Steph Janssen. Ik plaats hier wat ik leuk vind en waar ik zin in heb. Zonder missie, zonder doel. Want ik geloof in persoonlijke blogs zonder doelstellingen. Een plekje waar je op het internet aanwezig kan zijn zonder plan. Waar mensen, bekend of onbekend, kunnen reageren zonder dat het een “toegevoegde waarde” heeft, maar gewoon een gesprek is.

Buiten deze blog werk ik als Manager Operations bij ICTZ in Hoorn.

In mijn vrije tijd organiseer ik evenementen als CampZone en The Party. Ik geef soms lezingen namens Duh-Events met onderwerpen als Social-Project-Management, Gaming en jeugd, marketing en aanverwante zaken. Omdat het leuk is!

Gezien we veel doen met vrijwilligers die overal en nergens wonen, vind ik het ook heel erg leuk om me te verdiepen in slimmer werken. We zijn altijd opzoek naar betere tools, handigere omgevingen en fijne communicatie.

Buiten dit alles mag ik graag programmeren en met wiskunde spelen. Een van mijn hobby’s hierbij is het werken aan Project Euler. Hier mijn vorderingen:

Verder kan je me hier vinden:

Volg me op twitter
Vindt me op linkedin
Vind me op FacebookConnect met Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *