Nieuwe(?) serie: Hak5!

Hak5.orgAndries wees me een tijdje geleden op deze serie: Hak5.org. Een soort computermagazine, maar dan voor de verandering één met diepgang! Ze zitten al aan seizoen 2, dus helemaal nieuw is het niet.

Gisterenavond dan eindelijk eens de eerste aflevering gekeken (ze zitten al in seizoen 2) en het is echt ontzettend leuk. De afleveringen zijn gewoon gratis te downloaden op hun website overigens. Waar je bij andere computermagazines zit te kijken hoe je een knopje een ander kleurtje geeft, of hoe je een foto van je memorystick afhaalt, behandelen ze hier hoe je het beste kan wardriver, hoe je met rss zorgt dat je ’s ochtends een printje van je eigen krant met gewenst nieuws van de printer kan halen, hoe je met je gsm thuis het licht goedkoop aan en uit kan maken, hoe je een webserver crashed, hoe je patience kan spelen tijdens de windows XP installatie en allerlei andere leuke zaken.

De show zit goed in elkaar, interessant en grappig gebracht. Ècht technisch van inhoud en toch heel goed te volgen. Kortom: een echte aanrader! Episodes duren gemiddeld 15 tot 30 minuten.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous