En het is weer maandag!

Heet!

En omg! Wat is het heet. De temperatuur op werk klimt ook weer danig. Ik vraag me af of de airco hier wel werkt, het lijkt erop van niet. Nu, tegen een uur of 14:30 staat het kwik al weer geruime tijd op 27°c, we halen vast de 28/29 weer vandaag.

Het is een druk weekend geweest. Vrijdag thuis alles aan kant gemaakt en voorbereid voor de zaterdag. Daarna vroeg naar bed. Zaterdagmorgen zijn we begonnen om nu ook de muren van de serre te schilderen, aangezien die er echt niet meer uit zagen (dat zie je ook pas weer als je de vloer net gemaakt hebt. Natuurlijk heeft de tape ook de vloer weer beschadigd, dus daar kunnen we ook weer bijstippen. Ach ja, daarna zal het eindelijk af zijn.

Toen we ’s avonds klaar waren zijn we met Freddy en Kim naar het pannekoekenrestaurant gegaan, gevolgd door de bioscoop. Pirates of the Caribbean 3. Een erg leuke film, veel leuker als het 2e deel imo.

Zondagmorgen vroeg wezen rennen met Anne-Marie en Astrid. De log hiervan vind je weer links bij Training logs. ’s Middags kwam JW op bezoek om aan zijn site te werken met hulp. Alhoewel we veel gedaan en gesproken hebben, zijn we met zijn site niet veel opgeschoten, daar helaas mijn server deze middag een mooi moment vond om er de brui aan te geven. Toen JW naar huis was heb ik dan ook de rest van de avond besteed aan patchen, updaten en herstellen.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous