Impuls-aankoop

tv-meubelGisterenavond was dan eindelijk het grote moment daar: de serre was af. Alles geschilderd, grond geschuurd en in de lak. Omdat de grond niet zo ideaal was als we gehoopt hadden hebben we hem donker gelakt. Dat kon dan ook echt goed omdat de muren en de serre erg licht zijn.

Toen ik gisteren zat te kijken naar de meubels die ik in de serre wilde zetten besefte ik ineens in dat die allemaal wel blank hout waren (naast sowieso al niet zo mooi) zodat dat er echt niet uit zou gaan zien in de serre. Kortom, ik moest een nieuwe tv meubel die mooi en donker was. Snel mijn webbrowser op Ikea gericht en een meubel gevonden die ik erg mooi vond. Gebeld of ze konden bezorgen, maar helaas, dat doen ze niet aan particulieren, tenzij je in de winkel staat en al gekozen en betaald hebt. Openingstijden erbij geroepen: open tot 21:00 uur. Hmm, het was 20:15 uur. Als een bezetene de auto ingeschoten en snel naar Eindhoven, waar ik een kleine 10 minuten met Iris had om de meubel te lokaliseren en af te rekenen. Als ik iets zie dan moet ik het ook direct hebben, zoals de meesten die me kennen wel weten. Gelukkig heb ik dat niet zo vaak 😉.

Vanavond ga ik hem in elkaar zetten, ben benieuwd!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous