Naar Hengelo!

Naar HengeloHet is ondertussen hoog tijd om eens naar Hengelo af te reizen. An en ;matt wonen hier nu ondertussen een behoorlijke tijd, maar we zijn er nog niet geweest. Dat moet veranderen natuurlijk! :D Vanochtend zijn we aardig vroeg op gestaan om werk in te halen. Er moet aardig wat bijgespijkerd worden, vanwege een toch wel volle en drukke week :D. Gelukkig hebben we het gisteren niet idioot laat gemaakt, we zijn erg gezellig gaan uit eten bij restaurant Ne9en in Heeswijk met Herman, Lieneke, Eric, Jessica en Iris. Daarna zijn Eric en Jessica nog mee naar Heesch gekomen, waar we nog gezellig nagebabbeld hebben :). Nu wat papieren en administratie voor ;2e2 bijwerken en dan naar Hengelo dus..

Comments oude systeem:

Herman -

Gister was gezellig en heb ook erg goed gegeten :)

Adding content to the end of the web.

Next
Previous