AR Drone, gaat hij er komen?

AR DroneOkay, ik ben toch weer heftig aan het twijfelen. Het is echt te duur en echt alleen speelgoed en echt zinloos. En echt gaaf en echt leuk en echt 2 camera’s erin en echt augmented reality dogfighten en foto’s maken boven CampZone en…. Ik heb het geld er echt niet voor over: de Parrot AR Drone. Maar wil hem erg graag hebben. Mijn collegae bij Sligro overwegen nu een gezamenlijke inkoop actie. Hebben ze hem dadelijk dus allemaal. Ik zie geen andere oplossing dan toegeven aan mijn hebberigheid in deze eigenlijk. Ik heb nog tot morgenmiddag om een ruggengraat te kweken en nee te zeggen. Ik vrees dus het ergste! (Wat heb ik er zin in, wilde dat hij al binnen was!) Tom kwam overigens met zelfbouw alternatieven. Vrees dat ik daar de tijd en het geduld niet voor heb… Maar ziet er ook echt te leuk uit! Daar twijfel ik dus ook nog aan…

Comments uit het oude systeem:

Rob -

Ik heb besloten dat ik een zwakke ruggengraat heb. Heb gewoon te gave dingen gezien en elke review is uiterst positief.

Steph -

Verdorie, Edwin Hess is er ook al super positief over, hij heeft hem al goed gezien en hoort van een vriend ook alleen positieve geluiden!

Herman Ronk -

Steph, ik ga hem niet halen, dus je bent niet de enige die hem niet heeft hoor ;) (ik vind het echt te duur voor wat het is + te korte accuduur)

Steph -

Er is al een batterij die goed is voor meer dan een half uur :) Die komt er zeker bij :D

Herman Ronk -

nog duurder ;)

Steph -

Mjah, maar maakt wel je tegenargument oud materiaal. Ik ben overigens van plan hem oorspronkelijk gewoon met twee originele batterijen te bestellen.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous