Subscribe to comments

Snel even een functie toegevoegd die ik erg mistte: je kan onderaan aanvinken dat je op de hoogte gehouden wilt worden van comments. Ik vind het altijd erg lastig om de discussie op een andere weblog gaande te houden, je moet er maar net aan denken om regelmatig even terug te kijken of mensen nog gereageerd hebben op jouw opmerking :). De volgende stap is het logisch te vinden dat mensen dat bij je eigen blog ook hebben. Van nu af aan is er dus voortaan een “Houdt me op de hoogte van komende reacties via e-mail” vinkje beschikbaar :). En don’t worry, je kan ook uitschrijven!

Comments oude systeem

Rob -

Meteen even testen. ps. dit keer onder mijn eigen naam :-)

Steph -

Ben benieuwd :) Lijkt me in ieder geval een handige feature…

Adding content to the end of the web.

Next
Previous