Mooi weekend!

Zwemmen en eten Het afgelopen weekend was weer eens ouderwets vol! Toen ik vrijdag laat klaar was met werk heb ik besloten bij mijn moeder de mediapc te gaan fixen. Ze heeft een Anysee E30C-plus bij een erg sjieke mediapc. Helaas krijg ik deze maar niet goed aan de praat. Aardig wat gefixed, maar het tv gedeelte is helaas nog niet gelukt, dus dat wordt nog een keer terug. Erg vervelend, maar al veel verder gekomen. Denk dat het nu een kwestie wordt van ;mediaportal herinstalleren. Zaterdag had ik een verjaardagsfeest, waarbij we gingen zwemmen. Daar sta je dan met je 31 jaar :). Het was enorm gezellig en erg lomp. Wat blauwe plekken verder (dingen die je vroeger al deed zijn na al die jaren toch wat lomp geworden) eindigde de dag in een etentje in Boxmeer, wat wederom erg gezellig was, met ;meldersnet, ;wallylan en een aantal mensen van ;duh :). Hierna moesten Iris en ik nog naar een verjaardag, maar toen we thuis aankwamen bleken we echt te gaar. Gelukkig mochten we na een SMS ook de dag erna komen. Zondag zijn we dus naar de verjaardag van mijn neef en zijn vrouw gegaan. Dat was als altijd enorm gezellig en er was ook genoeg te lachen. Daarna de dag afgesloten met een diner met mijn vader, ;Anne-Marie, Junior, Cleem, Myrte, Joost en Iris. Het was erg gezellig en de gezamelijke verhalen van Junior en mijn vader waren bijzonder grappig :). Moeten we snel nog eens doen. Toen we zondagavond thuis kwamen waren we dan ook volledig op en uitgeblust… Dus snel naar bed gegaan…

Comments oude systeem:

Herman Ronk -

Je vergeet dat je ook nog wat hebt ge-minecraft :P

Steph -

Hahhah, die anderhalf uur vond ik niet zo belangrijk :)

Steph -

Maar was wel erg gezellig!!! :)

Herman Ronk -

Nee, maar het maakt het natuurlijk een NOG voller weekend ;)

Steven -

ik heb momenteel alleen nog maar offline minecraft gespeeld.. welke server spelen jullie online?? ga ik dat ook maar eens proberen..

Danielle -

Klinkt als een gezellig, geslaagd weekend! Ik probeer me te herinneren wanneer ik voor het laatst ben wezen zwemmen :P maar ik heb echt geen idee ;)

Steven -

was dus mijn stukkie ;)

Adding content to the end of the web.

Next
Previous