Bowlen met het team!

BowlenHet was weer hoog tijd om wat leuks met het team te gaan doen! Aangezien ik prive wat in de knoop zat qua tijd was Herman zo vriendelijk om het meerendeel van het regelen op zich te nemen. Dat bleek een goede keuze :) We zijn afgelopen vrijdagavond dan ook gaan bowlen en steengrillen met zijn allen, bij Hotel Mitland. Het was erg gezellig en vooral ook heel leuk om iedereen weer eens in een ontspannen setting te treffen! Leuk om weer bij te babbelen, leuk om gezellig samen te eten en vooral om weer stevig te lachen met zijn allen! Feit blijft dat we natuurlijk het leukste team hebben :D. Het is een bijzondere avond geworden in een bijzonder luxe en leuke locatie. Je vindt de foto’s hier!

Comments oude systeem:

Herman Ronk -

Toch leuk om iedereen weer eens bij elkaar te zien :)

Danielle -

Gezellig! :D Zoiets willen we hier met de Neven & Nichtendag ook gaan doen, bowlen en steengrillen, valt altijd wel in de smaak ^^

Steph -

Ja, ik vond dat ook super :)

Steph -

Ik ben er normaal niet zo van, maar als iedereen er is, is het ook altijd wel goed :)

Adding content to the end of the web.

Next
Previous