1 jaar getrouwd

Vandaag zijn Iris en ik 1 jaar getrouwd. Het voelt alsof het al heel veel langer zo is. Wat dat betreft is er weinig veranderd aan ons leventje door dit feit, we waren al 10 jaar samen. Daarnaast is het een erg vol en bewogen jaar geweest.

We gaan natuurlijk vanavond samen uit eten om het te vieren. Grappig genoeg heb ik er zelfs al een paar felicitaties over onvangen, bedankt daarvoor :) Toch was het wel even een nostalgisch momentje om nog even door een paar foto’s heen te klikken en die bij deze post te plaatsen. En daar krijg ik toch wel heel wat gevoel bij terug. Wat een mooie dag is het geweest, met warmte, vrienden, naasten en een onbetaalbaar zonnetje. Wat een heimwee heb ik bij sommige foto’s en een stevige brok in de keel. Nogmaals bedankt aan iedereen die er was en die dag heeft gemaakt wat hij was. Een van de mooiste uit mijn leven.. Iris, we doen er nog wat jaartjes bij.. (Foto’s na de break) [gallery link=“file”]

Comments oude systeem:

joene -

tijd gaat wel hard zeg! :-) Gefeliciteerd, ook aan iris!

Rob -

Dus ook alweer (bijna) een jaar bij Sligro, hmmm… voelt veel langer ;-) Met beide uiteraard van harte gefeliciteerd !!!

Claudia -

Wow een jaar geleden alweer!

Steph -

Tnx, zal ik doen :)

Steph -

Jaar en 2 dagen :). Ik begon 2 dagen voor mijn bruiloft en besloot toen de dag voor mijn bruiloft ook maar vrij te nemen als dat mocht ;). Bedankt!

Steph -

Gaat héél snel ;)

Danielle -

Gefeliciteerd Steph en Iris! Tijd gaat snel zeg :)

Kim -

De tijd gaat idd snel. En het was toen idd een hele mooie en leuke dag. En zeker leuk om wat foto’s weer terug te zien. Allebei hartelijk gefeliciteerd :) en nog vele jaartjes erbij

Eric -

Gefeliciteerd samen!!

Kimberly -

Gefeliciteerd samen!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous