CampZone en projecten

IMG-20140822-WA0000

“Waar ben ik nou helemaal mee bezig” is de titel van deze site. En die is wel van toepassing, gezien het weer een goede tijd geleden is dat ik geblogd heb. Het is dan ook absurd druk geweest. Daar liggen een aantal factoren aan ten grondslag. Op de eerste plaats was het mijn werk. We hebben meer dan genoeg te doen op werk en mijn afdeling moest al stevig aan de bak om het bij te houden. Er lopen een 3-tal stevige projecten, naast een groot aantal andere projecten. Ook had de afdeling al een tijd met onderbezetting te kampen. Daardoor is het de afgelopen 4 maanden ongeveer dagelijks overwerken geweest, waarin ik in het weekend vaak de tijd gebruikte om wat in te halen in wat ik achter lag. Daar kwam vervolgens CampZone achteraan. In drukke tijden kan CampZone af en toe best als een verplichting voelen. Het is soms moeilijk de tijd te vinden en op te brengen die er voor nodig is. Gelukkig is dat goed gelukt. En ik moet toegeven, ik heb het dit jaar op CampZone waanzinnig naar mijn zin gehad. Leuke mensen, fijne vrijwilligers en alles pakte eigenlijk goed uit. Het is een mooi en goed evenement geworden, waarbij ik ook echt weer zin heb gevonden voor de komende jaren!

IMAG1106

We mogen ook zeker niet klagen: CampZone is weer gegroeid in het aantal bezoekers, we hebben behoorlijk goed weer gehad en er was veel te doen voor iedereen. We hebben een aantal stevige maar korte regenbuien gehad waardoor het kampvuur aan mocht en we af en toe wat welkome verkoeling hadden. In het laatste weekend werd het weer slecht. Vanaf zondag hebben we erg veel regen gehad waardoor de afbraak moeizaam en nat verliep. Maar eigenlijk was dat voor mij in ieder geval geen probleem. We konden ons goed bezig houden en slecht weer kan ook gebeuren. Nog steeds voelde de afbraak best gezellig eigenlijk!

IMG-20140821-WA0000

Tijdens CampZone begon een van mijn projecten stevig te lopen. We zijn een nieuwe bezorgservice aan het bouwen in Berkel en Rodenrijs. Mijn rol hierin was te zorgen dat de ICT componenten en backoffice hierbij geborgd zijn. Een paar maanden hard werken aan de voorbereiding, planning en alle benodigde onderdelen werd op de proef gesteld: hoe gaat dit allemaal lopen in mijn afwezigheid (ik zat op CampZone). Dit verliep eigenlijk goed, tijdens CampZone ben ik maar af en toe gebeld en konden we de meeste probleempjes prima de baas. Vanaf het moment dat ik weer terug ben gaat het hard. De eerste week was opbouw week: 3 man in een hotel, die daar lange dagen doorwerkten aan het opbouwen van de systemen en werkplekken. Het verliep gestructureerd en prettig, waarin door iedereen mooi prestaties zijn geleverd. Ik kreeg met regelmaat foto’s en feedback met hoe het verliep en we kregen gaandeweg alle problemen en verrassingen opgelost.

IMG-20140822-WA0002

Deze en vorige week zaten in het testen en verder inrichten. Komende vrijdag gaat de grote inrichting van start: de spullen, voorraden en mensen trekken het pand in om de vestiging af te trappen en definitief op de kaart te zetten. Voor ICT uiteraard ook een spannend en lang weekend: we moeten nog aardig wat componenten ter plaatse inrichten wanneer ze binnen komen en we zullen ook de eventuele kinderziektes en problemen direct de kop in moeten drukken. Als het allemaal goed gaat hebben we dan komende maandag een goed functionerende vestiging erbij, die tijdens het openingsweekend de eerste klanten al zal moeten bedienen. Gaaf om naar toe te werken (klikken voor een grotere versie):

BS Venray

Kortom een weekend ter plaatse om de boel live te brengen en dan nog een paar weken om restpunten op te lossen en de boel te borgen. Daarna echt een dalletje, ik verwacht dat mijn weken dan weer in de werkweek passen. Bovendien hebben we twee nieuwe medewerkers op de afdeling die ook ingewerkt beginnen te raken, wat iedereen ook extra rust brengt. Wel heb ik al wat gehoord over het komende jaar, er komt weer genoeg aan :) Voor de geïnteresseerden het openingsfilmpje van CampZone en een filmpje dat door de Rabobank gemaakt is. Ik vind hem in ieder geval erg leuk geworden en ook best gaaf om terug te zien in het officiële Rabobank Youtube kanaal!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous