Elias 3 jaar

Afgelopen weekend werd Elias 3 jaar. Iets waar hij toch al wel een paar weken naar uit keek. Bij steeds meer dingen gaf hij aan dat hij die voortaan goed ging doen als hij 3 was. Daarnaast was de verwachting dat hij dan ook meteen een stuk groter en sterker zou zijn en dus het meeste wel zelf zou kunnen.

Lees verder…

Elias zijn verjaardag begon boven waar we niet mochten zingen voor hem. Elias vindt volgens het KDV zingen en dansen (af en toe) leuk. Thuis is het echter iets wat hij zeker nooit wil. Het liefste grijpt hij ook in als anderen het doen.

Onderweg naar beneden zag hij dat er slingers en ballonnen hingen en dat er een peperkoek met kaarsjes op hem wachtte. Het moet niet gekker worden, maar we mochten toen zowaar toch een lang zal ze leven voor hem zingen!

Verdeeld over de dag hebben we visite gehad: Oma Cecilia, Opa en Oma Hans en Yvonne en Tante Myrte en Vesper. Elias vond het fantastisch, ook omdat zoveel bezoek iets van lang geleden was natuurlijk! De meeste cadeaus waren Lego en dat was dan ook precies wat hij wilde. Momenteel vindt Elias weinig leukers dan samen met papa of mama een Lego set bouwen! Hij kan ook echt vele vele uren spelen met het gebouwde.

Dag erna kwam Ome Cleem met Julia op visite. Daarna zijn we op visite geweest bij Oma Tante Marianne en Opa Richard. Daar keken de jongens stevig naar uit, die hadden ze al lang niet meer gezien. We zijn daar lang gebleven en terwijl we de straat uitreden zat Elias met een pruillipje achter dat hij er nog een keer heen wilde.

Al met al een druk en feestelijk weekend. Dat hebben we gemist zeg!

Elias is echt al een grote jongen!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous