Speelgoed! Garmin Zumo 660 en Cardo Scala Rider G9

Beau -

Als er getest dient te worden houden Inge en ik ons ook wel aanbevolen om mee te gaan.

Steph -

Wat voor set hebben jullie? :)

Beau -

Een Kenwood PMR. Ik las nogal wat nadelen aan die Bleutooth setjes, zoals storing wanneer er auto's tussen rijden en het steeds moeten koppelen wanneer er met andere personen gereden word. Maar meerijden is altijd leuk :P

stefanmennes -

Ja als je nog eens een route gaat rijden, stuur ff een berichtje :) als ik tijd heb haak ik graag aan :D En ik doe dan ook wel met Bo kletsen om hem wat gezelschap te houden :)

Steph -

Ze verzekerden me ervan dat dat met deze veel beter was, hij heeft ook meer dan 3 keer het bereik van het setje waar dan naar verwezen wordt. De praktijk zal het in ieder geval nog moeten uitwijzen :)

Steph -

Dat lijkt me heel erg leuk om te doen :). Laten we dat binnenkort eens gewoon afspreken! Vorige keer met jou en Renee was ook leuk, nu helemaal met deze motor waar ik veel meer vertrouwen in heb :)

Beau -

Ik zou jullie bijna willen uitnodigen om bij mij en Inge te eindigen of te starten met de rit :P Maar na CampZone houden we BBQ feestje voor alle mensen die we kennen in ons nieuwe huisje. Komt in de plaatst van housewarming, doen er gewoon een tuinwarming van maken.

Steph -

Klinkt goed :D

Steffen -

Ik houd me ook van harte aanbevolen voor een proefritje. Ik heb een Zumo 660 met een G4 powersetje, die zou ook compatible moeten zijn met de G9 dacht ik, het plaatje ziet er in ieder geval hetzelfde uit….

Avatar
Steph Janssen

Adding content to the end of the web.

comments powered by Disqus

Related