Test met EOS 300d en AMOD AGL 3080 gps tracker

GPS testGisteren ging ik op visite in Heeswijk. Aangezien ik me een uur in de tijd vergist had, besloot ik maar eens met mijn van mijn vader gekregen camera (EOS 300d) te gaan testen. Op aanraden van Joost heb ik hier een AMOD AGL 380 gps tracker bij gekocht, om straks in IJsland mijn foto's te kunnen geotaggen. Op die manier kan ik zien welke route ik in IJsland gevolgd heb, maar vooral ook waar ik welke foto's heb gemaakt. Aangezien het de bedoeling is dat ik iedere dag reis met Iris, had ik het vermoeden dat dat achteraf nog wel eens lastig kon worden. Ik ben natuurlijk geen fotograaf, maar ben best blij met de resultaten. De geotagging software werkte prima, dus het resultaat van mijn experiment vind je hier :) Ik denk dat dit prima zal gaan werken in IJsland!

Avatar
Steph Janssen

Adding content to the end of the web.

comments powered by Disqus

Related