The Walking Dead (Serie)

Ronald -

Ik heb deze serie vanaf het begin gevolgd en ik moet zeggen dat ik bang ben dat de reviewers van tv.com toch gelijk zouden kunnen krijgen bij de reviews van alle nieuw-gestarte series dit seizoen; deze begint zeer sterk maar de kans is groot dat hij in gaat zakken. En ik moet zeggen dat dat al redelijk gebeurt, ik ben benieuwd hoe lang deze serie spannend kan blijven en of het vol te houden is om het hele seizoen te kijken. Goede serie maar inmiddels is hij iets minder geworden.

Herman -

Laten we deze ook maar eens in de lijst zetten :)

Steph -

Ik ben ondertussen aan aflevering 4 toe en vind hem geweldig. Ik hoop dat ik het gewoon niet met je eens ben, want ik vind hem echt goed, houd ook erg van het genre. Ben nog erg benieuwd naar hoe het verder zal gaan en ben erg blij dat er iig al een 2e seizoen is aangekondigd. Dus, ik hoop op een meningsverschil :)

Steph -

Zeker doen :)

Erik&Ingrid -

Super serie!!!!inmiddels t/m episode 5 bekeken. We kijken uit naar de volgende delen. Echt een aanrader om deze film te bekijken…zeer goeg opgezet. groet Erik

Leiurus -

Als trouwe fan van de originele comics ben ik erg aangenaam verrast over de hoogstaande kwaliteit van deze serie! Toen ik nl. vernam dat 1 van mijn favoriete stripreeksen / onderwerpen (zombie-apocalypse) in een serie zou worden gegoten, was ik eerst erg sceptisch . God zij dank ging Frank Darabont (“The Shawshank Redemption” blijft één van mijn meest geliefde films en met weinig middelen heeft hij van “The Mist” iets zeer degelijks kunnen maken!) er zich mee bemoeien en houden de originele bedenkers (schrijver + tekenaar) een oogje in het zeil. Ik ben inmiddels 3 afleveringen ver en heb me al volledig weten te verzoenen met de vlees geworden karakters waarmee ik al zo lang vertrouwd ben, alsook de wijzigingen ten aanzien van de comics. Dit is vanzelfsprekend een erg goed teken, m.a.w => TOP KLASSE!!!

Steph -

Ik ben het enorm met je eens :)

Linda -

Ik ben dol op series, kan wel wat hebben qua smerigheid, maar zombies…??!! Kan mijn tere zieltje dit aan zonder getraumatiseerd te raken (haha!) Wie kan mij overtuigen dat ik deze serie (waar ik toch wel erg benieuwd naar ben) kan aanzien?! Zit er humor in? (hij komt in het najaar op FoxLife) Ik heb al begrepen dat er niet al te veel schrikelementen inzitten, klopt dit? Being human is zo’n Engelse serie die horror goed heeft weten te combineren met humor en drama, is deze serie vergelijkbaar? Ik hoop op reacties! Groetjes, Linda

Steph -

Humor zit er niet echt in. Hij is wat realistischer dan normaal en helemaal niet gebaseerd op schrikmomenten. Dus kans dat je hem leuk vind. Hij is creepy, maar ik vind hem niet zo’n horrorgehalte hebben :)

Linda -

Bedankt voor je supersnelle reactie. Ik heb de trailer gezien en met jou recensie en je reactie ga ik hem zeker zien als ie op FoxLife komt in het najaar! Bedankt en groetjes, Linda

Steph -

Hahhah, groot gelijk :) Ik vind hem een heel stuk leuker en intelligenter als normale zombie series, zonder de nadruk op gore of schrikken :)

natasja -

net het eerste seisoen weggekeken en eerlijk is eerlijk het is echt een toppertje.kijk met smart uit naar het vervolg op deze serie.raad ook aan om hem zeker te gaan kijken .zit echt een verhaal in .

Adding content to the end of the web.

Next
Previous

Related