Weekend voorbij!

Weer nieuwe meubelsDaar vlogen weer een groot aantal dagen voorbij zonder dat ik geblogd heb… Ik heb er dan ook echt geen tijd voor gehad.

Ik zal eens kort opsommen waar ik zo’n beetje mijn tijd aan besteed heb en dan meteen proberen de update frequentie weer een beetje naar behoren te krijgen!

Afgelopen week had ik donderdag avond de aftrap van een heisessie met Dynomic. Deze was op locatie zodat iedereen goed spijkers met koppen kon maken en je je tijd echt goed kon besteden zonder onderbrekingen. Ik vond hem dan ook bijzonder productief en op flink niveau. Goed besteed dus.

Vrijdag laat in de middag arriveerde ik thuis, waar Eric en Herman vrij snel op kwamen dagen omdat we zouden gaan werken aan de TGPHosting site tot en met zaterdag avond. Dit was erg gezellig en productief, alhoewel ik wel snel gaar was vrijdag avond.

Zaterdagochten moest ik redelijk vroeg op omdat ik snel tussendoor nog even de banken die ik lang geleden van Myrte en Joost gehad had eindelijk ophalen. Jammer maar helaas, dat probeerde ik al een tijd rond te krijgen, maar de vrije weekenden zijn spaarzaam en ik moest er toch een busje voor huren. Met dat busje (vanuit Uden) naar mijn moeder (Schaijk) gereden, daar met Herman de banken ingeladen. Vervolgens naar Heesch. Daar de nieuwe banken gezet en de oude ingeladen en weer als de donder door naar de stort in Dinther, aangezien die behoorlijk vroeg dicht gaat. Daar net op tijd met net te weinig geld op zak toch gestort gekregen. Toen snel weer naar Uden, waar ik helaas toch de eigenaar mis liep. Dus zal ik weer terug moeten om de sleutel in te leveren van de bus 😥 en dan weer terug naar Heesch.

Eric was niet meegegaan en had ondertussen nog flink wat code geproduceerd. Nadat Herman en ik de banken nog even gemonteerd hadden hebben we de rest van de dag stevig gewerkt en het resultaat was dan ook naar tevredenheid.

Zondagochtend was het weer (redelijk) vroeg, we moesten om 11:00 uur in Oirschot zijn om daar nog even te bomen over CampZone. Dat ging erg goed en over het algeheel gezien heeft de vaart er aardig in gezetten.

Zondagavond hadden we dan voor onszelf, op een bezoekje van de vader van Astrid na, die nog even kwam kijken wat er allemaal aan ons huis moet gebeuren. Hij heeft zomaar uit eigen beweging aangeboden de dingen mee af te maken. Echt fantastisch!!! Hij kan ook echt alles, dus dat is echt super geluk hebben! Kort na zijn arriveren kwamen ook Cleem en Astrid zelf aan en heel kort daarop ook nog Anne-marie en mijn vader! Prompt het hele huis vol dus. Nu is dat geen straf en het was dan ook flink gezellig!

Deze week heb ik iedere avond wat, maar tot zover ziet de volgende week er nog leeg uit… Onder voorbehoud is volgende week de drukte die ik al vanaf eind november heb eindelijk achter de rug.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous