Einde crashes (weer kapotte hardware)

Zow. Met CampZone al erg dichtbij en de warmte nog alles behalve voorbij begon mijn firewall echt onacceptabel te worden. Al 3 jaar ging dat ding telkens dood wanneer het een beetje warm wordt. Een reboot is dan wel altijd voldoende. Heb veel getest, zelfs zowel windows als linux uitgebreid geprobeerd, maar het is echt een hardware issue. Een die echt enorm is toegenomen, zodat het niet meer te harden was. Tussenoplossingen (rebootscripts) hebben het moment uitgesteld, maar nu moest ik er dan toch aan geloven.

Omdat het nu echt onredelijk veel begon te gebeuren en ik hem tijdens CampZone niet even snel uit en aan kan gaan zetten moest er dus snel iets gebeuren. Ik had al een vervangend bakje geregeld maar die had ik al aan CampZone beloofd en mist nog wat onderdelen. Gelukkig heb ik Matt bereid gevonden me even een bakje te lenen 😃. Hij kwam er gisterenavond even mee langs, zodat we snel even een vervangende firewall konden installeren. Dat viel dan ook allezins mee: binnen 1,5 uur hadden we eigenlijk alles klaar geconfigd en draaiend.

Super 😃 Einde vastlopers dus, wel weer een nieuwe bak die bij het afval kan. Maargoed, na CampZone heb ik hier al weer een nieuwe voor 😃. Tnx voor de tussenoplossing Matt !

Adding content to the end of the web.

Next
Previous