De eerste zaterdag op CampZone

Na gisterenavond de officiele opening gedaan te hebben is het nu dan echt CampZone. Zoals je ziet is er internet, al is het niet super stevig nog. Hier wordt aan gewerkt en helaas ligt het voornamelijk gewoon buiten onze macht. Het is vandaag ietsjes minder heet dan gisteren en de dagen ervoor wat wel erg prettig is. Gisteren was het echt belachelijk heet, terwijl ik helaas met Ronald en twee CampForce vrijwilligers op 2 velden en de grote parkeerplaats van Walibi World afval moest gaan rapen😯. We hadden het leuke idee bezoekers die in de rij en bakkende hitte stonden te wachten allemaal een gratis ijsje te geven. Helaas vonden we de wikkels dags erna precies terug waar de rij gestaan had 😥. Hadden we zelf ook niet aan gedacht natuurlijk…

Enfin we hadden het met een uurtje anderhalf uur opgeruimd, maar dat was wel erg warm!

Van Dynomic uit hebben we de eerste 3 mensen mogen verwelkomen al, ook erg leuk om met hun een keer over het terrein te lopen. De vader van Iris kwam tijdens de opbouw al even kijken.

Het wordt zo wel een heel spectaculair jaar, met deze zon en sfeer!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous