Tijdelijk koopcontract getekend

Gisteren heb ik dan zoals aangekondigd het tijdelijke koopcontract getekend. Zo tijdelijk lijkt dat overigens niet te zijn. Als ik het allemaal een beetje goed begrijp heb ik namelijk nog de optie om v贸贸r 28 augustus failliet of dood te gaan. 馃樁聽Tijdelijk mijn neus dus! 馃槤

Maargoed, ik wil het huis echt hebben, dus erg is dat verder niet! Donderdagmorgen heb ik het gesprek bij de bank, dan zullen we eens kijken hoe we het 茅茅n en ander realiseren. Mijn 3 dagen bedenktijd zijn vandaag in gegaan, en eindigen dus op donderdag avond. Dat is dus opzich wel voordelig, want dat is zo’n beetje de enige maas in het net: v贸贸r vrijdag kan ik me nog bedenken. Nu ben ik dat verder absoluut niet van plan, maar vanaf vrijdag ben ik wel het point of no return voorbij.

Zoals het er nu uitziet zal dan 29 september de sleuteloverdracht zijn. Het weekend van 30 september zal dan meteen een schilderweekend worden. Ik hoop dat ik het allemaal in de eerste week afgerond krijg, zodat ik daarna supersnel kan inhuizen.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous