Lowlands achter de rug

Nou, dat was Lowlands dan. Ondertussen ben ik al weer flink aan de slag. We zijn zondag al naar huis gegaan vanwege het slechte weer, wat me erg goed uitkwam. Dankzij dat besluit heb ik voldoende vakantiedagen over om flink aan mijn huis te kunnen werken (nu precies een week)….

Lowlands was bijzonder gezellig. Ondanks dat we maar weinig bands echt bekeken hebben was het toch echt erg leuk met Claudia, Glenn, Freddy, Kim en Iris. Ministry was overigens erg leuk. Ik heb veel gelachen en het goed naar mijn zin gehad. Het blijft echt maf om rond te lopen op een evenement met 55.000 bezoekers. Daarnaast is het ook raar om te zien hoeveel mensen er -echt- op ons CampZone terrein kunnen. De Lowlands bezoekers bouwen op zo’n manier dat er simpelweg geen vierkante meter open blijft.

Het weer was opzich prima. Vrijdagavond was het droog en na kilometers gesleept te hebben met onze spullen kwamen we dan uiteindelijk terecht op Camping 5. We hebben zaterdag zelfs zo’n zon gehad dat ik er zelfs in geslaagd ben te verbranden op mijn rug. Zondag ging het echter ineens hard regenen. We hadden gelukkig toch al besloten alles af te breken en al in de auto te leggen aangezien we de lucht niet vertrouwden. Dat bleek een erg goede zet aangezien het begon te regenen toen we bij de auto aankwamen om de droge tenten erin te leggen. We zijn in de plenzende regen nog wezen eten op het terrein zelf, waar Freddy de rare neiging had iedereen onder de modder te smeren door in zo’n beetje elke plas te springen. Ik moet zeggen dat ik deze groep mensen echt een prettige combinatie vond, wat mij betreft moeten we vaker dingen met zijn allen gaan doen. Dat zal er ook vast van komen zodra ik weer in Brabant woon.

Ik heb iedere ochtend voor iedereen koffie gehaald omdat ik over het algemeen als eerste op was, is ook een keer wat anders dan hoe het op CampZone gaat.

Nu op naar de volgende grote drempels: Een nieuw huis 😎. Daar ben ik nu al mijn tijd in aan het steken. Daarnaast is er wel meer op til, maar goed, dat horen jullie nog wel.

Overigens ontving ik zojuist ook nieuws van mijn vader. Die is nu ook stevig aan de beterende hand. Kortom: Het wordt mooi allemaal! Alles gaat weer de goede kant op, ik begin er overal weer plezier in te krijgen!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous