Terug van Lowlands/Ziek geweest/Druk geweest

Lowlands 2006Zow, het is even stil geweest. Na Lowlands was ik natuurlijk van plan om vlot te gaan updaten. Helaas is het de eerste paar dagen (hoe kan het ook anders) erg druk geweest. Donderdag begon ik ziek te worden en had ik niet al te veel zin. Ik heb donderdag avond nog een tijdje achter mijn pc gezeten, omdat ik van plan was wat werk te verrichten. Helaas liep dat even anders………

Donderdag ben ik daarom vroeg naar bed gegaan. Ik had al de hele dag wat last van mijn maag. Die nacht heb ik hevig koorts gehad en heb ik me gek gelopen naar de wc. Gelukkig hoefde ik niet over te geven.

De volgende morgen ben ik toch naar werk gegaan. Voedselvergiftigingetje dacht ik. Heb ik wel eens vaker. En alhoewel dat geen prettige nachten zijn, tegen een uur of 10:00 in de morgen voel je je weer prima. Ik had geen zin om spijt te krijgen van thuisblijven om niets, zeker aangezien ik die middag naar Dynomic moest om ingewerkt te worden. Op werk ging het echter niet veel beter, sterker nog: langzaam steeds slechter. Ik begon hevige steken in mijn darmen te krijgen en werd steeds zieker. Toen Wim Vuyk me overtuigd had om naar huis te gaan begon ik in te pakken. Daarmee bezig werd ik echt erg beroerd. Ik wilde snel een glas water gaan halen, maar in plaats daarvan moest ik na een paar stappen gaan zitten, en raakte ik zelfs even bewusteloos 🤨.

Raar bijkomen, wanneer je eerst het gevoel krijgt dat je ligt te pitten en je je dan begint af te vragen hoe het kan dat een collega van je werk je aan het vragen is of het gaat… 😮 Mijn teamleider Edwin heeft toen besloten dat hij en André me naar huis zouden brengen. Ik heb ze me naar Schaijk laten brengen, omdat mijn moeder simpelweg dichterbij woont en het toch wel een beetje genant was. Daar ging het overigens alleen maar steeds slechter. De pijn in mijn darmen werd steeds erger tot ik uiteindelijk ook geen water en thee meer kon binnen houden. Die kwamen er vrijwel meteen weer uit.

Zaterdag naar de huisartsenpost en ja hoor: een stevige voedselvergiftiging. Zo stevig dat we het wel streng in de gaten moesten houden. Hij vond het toch iets tè. Zaterdagavond was ook de reünie van de buurtvereniging waar ik ga wonen. Omdat mijn moeder daar ook graag heen wilde, maar niet ging omdat ik ziek was, ben ik er toch heen gegaan. Dat heb ik ongeveer een halfuurtje volgehouden, maar was daar wel blij om. Veel oude gezichten, dus ook voor mijn moeder hopenlijk erg leuk.

Zondagmiddag begon het allemaal langzaam wat beter te gaan, dus ben maandag gewoon weer gaan werken. Dat ging gelukkig goed.

Wie tussen de lijnen zag dat ik bij Dynomic ingewerkt moest worden: Ja! Ik ben tot mijn grote vreugde aangesteld als teamleider. Super nieuws natuurlijk, de meesten van jullie zullen wel weten hoe graag ik dat wilde!

Omdat ik natuurlijk ook nog wat goed te maken heb over Lowlands vind je hier de foto’s. Ze zijn allemaal gemaakt door Claudia en Glenn en zijn erg leuk!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous