N80 Flashen

In de categorie: SPANNEND! 😷 Docter! Scalpel!

Op Andries zijn site stond een stuk over het flashen van de N80. Aangezien ik ook een bezitter ben van de Nokia N80 was dit iets wat ik natuurlijk ook moest. Zeker omdat ik tot nog toe gewoon niets met deze nieuwe telefoon kon. Meerendeel van de tijd heb ik hem natuurlijk aan de carkit hangen via bluetooth. Dat werkt prima, was het niet dat hij iedere 4 minuten even een minuutje zijn verbinding verliest. Lekker handig zeg maar. Daarnaast was hij niet heel snel en er misten nog veel functies. Ik hoop dat deze firmware dus heel wat verbeteringen gaat aanbrengen, met name op het bluetooth gedeelte. Als ik Joost en Andries moet geloven gaat dat zeker zo zijn. Joost, in ieder geval bedankt voor je telefonische hulp! De dingen die je nog uit je hoofd wist hebben het een stuk eenvoudiger gemaakt voor me, aangezien het bij mij allemaal niet zo autometotisch ging als bij Andries en Joost. Klaarblijkelijk zit er een heel verschil tussen de “Black Pearl” versie van hun en de “Smooth Stainless” van mij.

Goddank heeft Nokia ondertussen het licht gezien en gaan ze zorgen dat dit voortaan op een normale wat minder “clandestino” manier mogelijk is. Nokia gaat een programma uitbrengen zodat je voortaan zelf met je usb kabeltje gewoon je telefoon kan flashen naar de laatste firmware (mits je een aardig recente telefoon hebt). Dan is dit geklooi dus ook verleden tijd. We zullen zien! 😂

Adding content to the end of the web.

Next
Previous