Offerte gordijnen en vloeren binnen

Yes! De offerte van Jacobs en Jacobs is binnen en ik kan hem (net) betalen 🤑. Alhoewel het veel geld is ziet alles er dan toch professioneel en goed uit, met garantie en ze staan altijd klaar voor hulp. De offerte is uitgekomen op €4200 😮. Daarvoor krijg ik:

  • Heel mooi laminaat op de computerkamer met ondervloer.
  • Vloerbedekking en ondervloer op de overloop en kleine slaapkamer.
  • Rolgordijnen op de benedenverdieping voor een groot raam en voor een deur met een raam ernaast.
  • Rolgordijn op de badkamer.
  • Veloers (achtige) gordijnen + vitrage op de benedenverdieping en bovenverdieping aan de voorkant.
  • Alles op maat gemaakt en volledig geplaatst.
  • Garantie en bijstand in onderhoud en aanpassingen.

Veel geld dat wel… Maar wat mij betreft bijzonder de moeite waard. Daar hoef ik vele jaren niets meer aan te doen. Ik kreeg vanavond om 21:30 uur telefoon van ze. Wat dat betreft een vriendelijke en behulpzame toko. Normaal moet je 5 tot 6 weken wachten aangezien hun helemaal vol zitten. Nu komen ze maandag de 23e al de vloeren doen zodat we de kamers in gebruik kunnen nemen. De gordijnen moeten we wel langer op wachten, maar nu kunnen we tenminste al snel door met het afmaken van ons huis!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous