Tamelijk vol weekend

Voorlopig zal het allemaal nog wel een beetje druk blijven. Maar tussendoor krijgen we gelukkig nog wel veel gedaan, langzaam komt het huis wel af zo 😂. Zo zag het weekend er een beetje uit:

  • Vrijdag:
    Na werk had ik een bruiloftreceptie van een collega: Paul Heijer ging trouwen, dus daar wilde ik wel bij zijn. De receptie was erg gezellig en weer lekker even met iedereen gesproken. ’s Avonds vroeg naar bed gegaan.

  • Zaterdag:
    Om 6:45 uur op. Om 7:15 uur waren Cleem en Hans (zijn schoonvader) hier zodat we met zijn allen naar Assen konden gaan waar mijn vader de eerste dag van de twee daagse finale races had. Het was weer flink spannend aangezien tijdens de warming up de 5e cylinder van de motor aan gort ging. Snel maar even een nieuwe motor erin zetten zeggen de van Os’jes dan! Tijdens de kwalificatie waren ze dus nog hard aan het werk waardoor toen het eenmaal af was ze de kwalificatie hadden gemist en mijn vader en Rolf achteraan moestten starten. Het was een spannende race (vooral als je bedenkt dat ze er net “even” een nieuwe motor in hebben gezet: Zit alles goed vast? Zijn ze niets vergeten? Met zijn tweeën behaalden ze een 5e plaats ondanks hun laatste startplaats en een hoop strafseconden in de pits omdat ze al eerder goed gereden hadden. Dit was voldoende om het kampioenschap zeker te stellen met de punten en goede resultaten die ze de rest van het seizoen gehaald hadden. Het was een flink feestje, waar wij helaas snel weg moesten omdat we ’s avonds meteen door moesten naar mijn zusje’s verjaardag in Utrecht. Dat was ook gezellig, helaas ging mijn moeder niet met ons mee, omdat ze vond dat wij te laat gingen omdat we vanuit Assen kwamen. Daar even gezorgd dat Myrte’s Apple Powerbook met de exchangeserver kon samenwerken. Dat was wel interessant omdat ik echt nog nooit met Apples gewerkt heb. ’s Nachts thuis bijna direct naar bed gegaan.

  • Zondag redelijk uitgeslapen, daarna boven het tapijt op de overloop verwijderd en opgeruimd en gestofzogen. Maandag komen ze de vloer boven leggen! Woohoo, dan heb ik weer een computerkamer en kan er veel uit de laatste dozen eindelijk weg! Beneden de verwarming opnieuw geschuurd en geschilderd omdat er helaas de kleurtjes van een plastic zak die er tegenaan had gestaan in stond. Zometeen moeten we weer weg naar een verjaardag, van mijn stiefopa. Daar kunnen we eindelijk ook de cadeaux van mijn vader en stiefmoeder geven die we tot nog toe niet hadden kunnen doen, vanwege mijn nieuwe huis en mijn vaders vakantie in het buitenland. Vanavond zullen we redelijk vroeg terug zijn, dus dan kunnen we mooi weer een beetje bijslapen.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous