Woohoo!!! Toilet in zicht!

Het grote moment komt stil-aan in zicht! Afgelopen zaterdag heeft Hans het tegelzetten afgerond. Het is veel werk geweest, maar echt super mooi geworden! Zondag heeft hij alles gevoegd en daarmee was dan ook alles af!

Komende donderdag komen Glenn en Herman langs om het toilet te plaatsen (en hopelijk ook een wasbak). Daarnaast gaan we 0-draden trekken zodat mijn X10 schakelaars in gebruik genomen kunnen worden. Ook heb ik afgelopen weekend maar eens een boorhamer aangeschaft en zijn we zaterdagavond in Delft uit eten gegaan met Iris haar familie. Zondag hebben we de verjaardag van Glenn gevierd, die volgens mij vandaag jarig is 😎.

Kortom, gaat goed allemaal. De serre heb ik uiteindelijk 1/3 gewassen. Ik was meteen begonnen toen het even droog was, maar het begon vrij snel weer te regelen. Ik had moeite met niet naar beneden glijden, dus heb helaas de werkzaamheden daaraan maar weer onderbroken. Maar weer uitkijken naar een droog volgend weekend!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous