Optocht gemist...

Carnaval!Helaas, erg jammer maar ik heb dit jaar de Heesche optocht en ook de verlichtte optocht van Berghem gemist. Ik had het eenvoudigweg te druk. Was bezig met mijn werkzaamheden voor Dynomic waar ik helaas behoorlijk wat tijd voor nodig heb, heb 2 pc’s moeten herinstalleren en mijn belastingaangifte gedaan. Deze heb ik overigens niet afgekregen, we misten een stuk over het pensioen deel. Dat wordt dus ook weer uitzoeken. Gelukkig doet Iris dat nu 😎. Mijn moeder heeft weer stevig geholpen bij de belastingaangifte en heb ik haar pc weer netjes aan de gang gekregen…

Vanavond staat er ook weer genoeg op de agenda. Maar heb wel het gevoeld dat ik “bij” begin te komen..

Technorati tags: Carnaval, Heesch, Belastingaangifte, Dynomic

Adding content to the end of the web.

Next
Previous