Tenacious D: The Pick of Destiny

Tenacious-DGisteren dan eindelijk het voor mij grote moment: De film van Tenacious D! Eerlijk is eerlijk: ik ben al bijzonder lang fan van deze, euh… bij gebrek aan beter: band. En omg, wat vond ik het leuk! De muziek is leuk, het verhaal simpel maar leuk.

Voor mensen die inhoud zoeken, of intelligentie, nee, sla deze film maar over. Deze film gaat over een band die een soort zachte hardrock maakt. Muziek die ik persoonlijk goed kan waarderen. Deze band heeft een onovertreffelijk gevoel voor zelfverheerlijking, vinden zichzelf quasi het beste wat er ooit is gebeurd op het gebied van de rock… En tja, ik vind ze goed 😎.

De film is een eenvoudige hard-rock musical met simpele humor, maar wel een lekkere sfeer, lekkere muziek en kijkt dus lekker weg met veel gezellige leuke muziek. Wat mij betreft een aanrader, alhoewel ik besef dat het voor een beperkt publiek is! Houd je van hardrock: ze hebben een gastrolletje voor Meatloaf, voor DIO en nog wat anderen. Heerlijk steriotiep ook: “I’m the devil, I love metal!”

Adding content to the end of the web.

Next
Previous