Nieuwe broeken, nieuwe bril

Afgelopen weekend was het hoog tijd om eens een restje geld af te romen blijkbaar, dus ben eens op zoek gegaan naar nieuwe broeken. Bij Van Tilburg in Nistelrode was dit echter zo gebeurd. Ook meteen een oogmeting laten doen, ik had het idee dat ik weer wat slechter was gaan zien. Bij de opticiën bleken mijn ogen inderdaad wel een tikje slechter geworden, maar wat ook bleek: het is 10 jaar geleden dat ik een oogtest heb gedaan en daarop deze bril gekocht.

Hoogste tijd dus! 😎

Nieuwe bril is besteld, hij is net wat moderner dan ik ben, maargoed, dat zal dan maar weer wennen worden.

Ik houd overigens op met berichten over het wel en wee van mijn Nokia N95 bestelling, aangezien die deze week voor de tigste keer een week verschoven is. Begint aardig zinloos te worden om daar mijn tijd aan te verdoen.

Technorati: ((Nieuwe bril)), ((Van Tilburg)), ((Broeken)), ((Nokia N95))

Adding content to the end of the web.

Next
Previous