Dan toch nog even persoonlijk: CampZone

Eigenlijk wilde ik het dan ook niet doen omdat het al snel heel persoonlijk wordt, en omdat ik zeker weet dat ik mensen ga vergeten… Wat ik niet wil. Maar goed, een klote excuus om het niet te hoeven doen natuurlijk, dus bij deze een poging aan persoonlijke bedankjes… Erg persoonlijk en wat dat betreft risicovol, ik hoop dan ook echt dat ik niemand vergeet…

Technorati ((CampZone)), ((Bedankjes))

Stefan:

Van Stefan ben ik dit jaar het meeste geschrokken. Ik heb namelijk onbeperkt vertrouwen in Stefan, ik maak me nooit zorgen over wat hij doet en ik controleer al helemaal niet wat hij doet. Toch kreeg ik op het eind boos naar mijn hoofd geslingerd dat hij ook druk was geweest en dingen gedaan had. Ik weet niet hoe ik de suggestie heb gewekt dat niet te geloven of te denken, maar echt waar: waarom zou ik ooit aan je twijfelen? Als ik dat 1 seconde deed wilde ik CampZone niet met je doen. En voor iemand die arbeidsongeschikt is nog…… Wtf? Je hebt harder gewerkt dan velen!

Glenn:

Glenn, bedankt voor het nieuwe terrein. Dat het niet allemaal feest was heeft alles met het weer te maken. Je hebt je zo achterlijk hard ingezet, jij met je team hebben echt meer dan menselijk hard gewerkt. Trek het je verdomme niet aan, zonder jou en Patrick was er -niets-. Wat ben je gezellig en wat ben je toch altijd een opkikker: waar of wanneer je jou ook tegenkomt, je bent altijd aanstekelijk vrolijk!

Patrick:

Eigenlijk hetzelfde als Glenn. Wat werken jullie hard, altijd vrolijk en doorgaan!

Jelle:

Hoe hard kan je werken als je jouw probleempjes hebt? Vast niet zo hard als jij gewoon 24/7 gedaan hebt. Je weet wat ik van je vindt, ik hoop dat je in de gaten hebt dat de rest dat niet anders vindt!

Claudia:

Bedankt voor iedere keer dat je je zorgen maakte om mij en Glenn… Je eigen emoties heb ik helemaal niet meegekregen dan alleen achteraf op je blog. We hebben dit jaar dan wel geen rondje gemaakt, maar genoeg andere leuke momenten gehad. Je humor blijft leuk en je bent toch een belangrijk deel van de gezelligheid! Wilde dat je je wat minder aantrok 😉

Andries:

Het was een mooi plan, en je hebt er ongelofelijk veel werk in zitten. Jammer dat iedereen altijd alleen maar kan zeiken of grappen. Ik hoop wel dat je je beseft dat er geen anderen dit hadden kunnen laten werken. Het is zoals Frank al zei: “If it wasn’t you doing it, we were sure it wouldn’t work”. Volgend jaar moeten we zorgen dat jouw dagindeling er ook wat anders uit ziet.

Jorrit:

Wederom is alles aan jouw kant gladjes en goed verlopen. Ooit vraag ik me af of je wel voldoende bedankt wordt, dat komt omdat dingen die naar jou gaan voor de buitenstaander nooit spannend zijn: wat werkt er immers ooit niet als het van jou afkomt. Hoop dat je ons eindeloze vertrouwen kan zien als een compliment aan jouw persoon, en voor het geval dat hier een bedankje erbij! Wat ben je een grappige gast zeg, ben blij dat je bij ons zat!

Bouke:

Ik wist al dat je nuttig was. Maar je blijkt ook grappig en gezellig. Je bent een drukke vertoning, die af en toe gewoon in het middelpunt van de belangstelling moet staan. Ben blij je wat beter te hebben leren kennen. Ik was overigens werkelijk verbaasd over de ellende uit je leven. Ik dacht dat dat in Nederland allemaal al niet meer bestond. In ieder geval blij dat je dit jaar eens een beetje tot je recht hebt kunnen komen. Volgend jaar meer van jou erbij ..

Iris:

Geloof niet dat er -ooit- iemand bedankt heeft voor hoe de EHBO loopt. Jullie hebben het druk gehad en ik besef me dan ook dat jullie altijd aanwezig en zorgzaam waren. Jammer dat iedereen dat ervaart als een duh, en niet iets dat goed is…

Perry:

Jammer dat je altijd de controlerende functie hebt, waardoor elke discussie bij jou eindigt. Jammer dat iedereen tijdens CampZone alleen maar ons ziet en niet jou… Zonder jou geen CampZone en geen Gameparty. Ik weet dat je je daar zorgen over maakt, we doen ons best hier verandering in te brengen. Maar we zijn je allemaal dankbaar, voor je vele uren vooraf en tijdens, buiten de spotlights!

JW:

Je hebt je goed ingezet, en het volgend jaar ga ik meer van je verwachten. Je bent nu bijna volwassen, terwijl je voor ons al lang volwassen zaken oppakt. Ik verwacht het volgend jaar van je dat je actief met me mee gaat lopen. Helaas gaat dat ook invloed hebben op de tijd dat je op moet staan 😛, dus bereid je maar voor! Ben blij en trots dat je al heel vroeg geleerd hebt naar 2 kanten van een verhaal te kijken en te zoeken. Je nuanceert je uitspraken en denkt mee. Tijd dat we daar meer gebruik van gaan maken.

Freddy:

Wat ben je het hele evenement vrolijk geweest. Ik heb nog nooit zo’n vrolijke irritante lauwe duitser gezien! Zoals altijd, in de 8 jaar dat je met alles mee werkt(?) heb je weer tot het einde toe alles gegeven. Nooit anders geweest, nooit anders verwacht. Jammer van je tepelvoorliefde, maar verder ben je onmisbaar…

Kim:

Rot dat je in het begin zo baalde van alles, maar geloof dat je vol goede moed bent voor het volgende jaar. Ik merkte toch dat het allemaal veel beter ging en je behoorlijk vrolijk was. Jij, je broer en Steven hebben het toch maar weer allemaal gefixed en aangekleed. CampZone zonder activiteiten? Een suf evenement waar mensen enkel in de tent zaten te gamen. Misschien zijn jullie nog wel meer het gezicht van CampZone dan wij…

Ronald:

Je pm’s terwijl ik recht voor je zat, je humor op goede momenten, je goedkope duitse bier, en al de rest hebben veel goed gemaakt aan mijn CampZone. Aangezien ik wist dat je niet meer terug kwam donderdag omdat je ziek was, was ik des te meer verrast dat je toch weer kwam. Kwa dingen fixen ben je overigens net Jorrit. Ja, okay. Dat is altijd het enige commentaar uit je hoek. Daarna is het gewoon altijd goed af. Geen zorgen, komt goed. Toch ontzettend bedankt dus!

Mark:

Je blijft grappig, altijd opgewekt. Denk dat jij nog het meeste effect hebt op iedereens algehele humeur! Wat ga je leuk met kinderen om (de scouting deed je echt grappig) en ook jij bent gewoon ontzettend te vertrouwen. Je draaide wat dat betreft echt een eigen winkel. Ik vind het knap om te zien hoe goed het allemaal uiteindelijk is gelukt. De grappen over je meiden voor het raam, en telkens afrekenen vond ik echt geweldig!

Eric:

Bedankt voor het vette systeem Eric. Voor een eerste echt grote test ging het verschrikkelijk goed. Je kreeg veel over je heen, maar je reageerde dan ook overal snel op. Hoop dat je de volgende keer wat dichterbij zit en wij het niet zo druk hebben, je bouwsel is echt stoer :). Ben benieuwd hoe het de volgende keer loopt!

Ben nu al zenuwachtig wie ik allemaal vergeten ben, maar in ieder geval iedereen in het infrateam bedankt voor jullie lompe harde werken, Chris bedankt voor de gevoelige openingspost en toch je zorgen, Lianne dat je ff kwam kijken, Joost en Herman voor jullie onophoudelijke pogingen om ondanks afwezigheid toch nuttig te zijn (en de barbeque!) en gewoon verder iedereen …

Als me nog dingen te binnen schieten plaats ik ze er wel bij…

Adding content to the end of the web.

Next
Previous