Races Dutch Supercar Challenge Spa Fracorchamps 14 oktober

Mijn vader rechtsAfgelopen weekend was het weer zover, mijn vader moest racen in het verre Spa Francorchamps, op zaterdag en zondag. Zaterdag was het uitstekend verlopen, hij was 3e geworden. Vol goede moed gingen we met een groot publiek dan ook kijken op de zondag.

Dat was dan ook een mooie dag. Spa was voor de verandering de gehele dag zonovergoten. We waren er met Cleem, Hans en een vriend van Cleem, Myrte, Joost, de ouders van Joost en natuurlijk ik met Freddy en Kim.

Het was duidelijk te zien dat mijn vader er weer lekker in zat. De auto functioneerd weer goed en mijn vader is duidelijk in vorm :).

Ik heb een aantal foto’s gemaakt met mijn N95, die vind je hier!

De bekeruitreiking:

De beker!

Naast de foto’s heb ik ook een paar video-opnamen gemaakt. Deze keer met geluid :).

2e ronde:

Toeschouwen vanaf het nieuwe F1 gebouw. Er is een ongeluk gebeurd dus met de gele vlag wordt er rustig gepasseerd:

2na laatste ronde:

Technorati: ((Dutch supercar challenge)), ((Spa Francorchamps)), ((Eugène Janssen))

Adding content to the end of the web.

Next
Previous