Drukke week tegemoet

Het lijkt toch ook altijd alsof het hele jaar er naar toe werkt: de ellendig drukke december maanden. Ook dit jaar weer dikke jackpot. Ik heb deze week alle dagen behalve onder voorbehoud vrijdagavond iets.

Dinsdag: CampZone vergadering
Woensdag: TGP vergadering
Donderdag: Kerstborrel op werk

Daarnaast ziet mijn agenda van zowel 2e2 als Getronics er overvol uit en moet ik rennen om alles op tijd rond te krijgen. Gelukkig is dit dan ook de tijd bij uitstek voor nieuwe initiatieven waar ik uiteraard ook aan deelneem. Daarnaast gaf Gameparty me er onverwacht een bulk werk bij en gebeurt er sowieso toch genoeg.

Zaterdag gaan we met meubels slepen. Zondag is misschien wel vrij? Maandag zit ik in ieder geval in de avond weer te vergaderen…

Overigens even tussendoor: Gisterenavond laat na mijn werkzaamheden de film: Futurama, Benders score gekeken. Een zware aanrader voor iedereen, Futurama is eindelijk terug!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous