Shozu - N95

Shozu Op de vorige post kreeg ik van Evert Jan de volgende reactie:

@Steph:
Wat vind jij het voordeel van uploaden via Shozu? Ik upload mijn foto’s vanuit de gallery op mijn N95 met 1 klik naar Flickr met behulp van Nokia Share Online 3.0(beta) en vind dat persoonlijk stukken handiger dan Shozu.

Hoor dus graag wat ik eventueel over het hoofd zie… ๐Ÿ˜Š

Gr,EJ

Dat is natuurlijk best een rechtvaardige vraag en ik had het al langer in mijn hoofd zitten hier eens wat bitjes op mijn site aan te wijden. Dus bij deze:

Technorati: ((Shozu)), ((Nokia)), ((N95))

Waarom vind ik Shozu prettig?

 • Simpele installatie.
 • Meerdere bestemmingen voor items, waaronder:
  • Mail (gewoon een mailadres van iemand) (en je mag zelf kiezen waar die mail zogenaamd vandaan komt).
  • Flickr, Buzznet, Facebook, Google Blogger, Hyves, Liverjournal, Picasa Web albums, Typepad, Windows live spaces, Wordpress, Youtube en zo nog een hele lijst.
 • Handig overzicht van de geuploade en niet geuploade foto’s.
 • Standaard activatie van Geotagging (heb je gps aan, staat het automatisch in de data van je foto).
 • Simpele app die gratis is en voortreffelijk werkt.
 • Na het nemen van een foto vraagt hij meteen of ik hem wil uploaden.
 • De keuzemogelijkheid om foto’s in werkelijke grootte te uploaden of geresized.

Al deze zaken maken dat ik met mijn flat-fee internet abonnement hier prettig gebruik van kan maken. De app is prettig geรฏntegreerd en werkt gewoon foutloos.

Waarom gebruik ik geen Nokia Share Online? Omdat ik eerder Shozu had. Jammer, maar hier heb ik geen technische onderbouwing voor. Nokia Share Online stond in de kinderschoenen toen ik geotagging foto’s wilde maken in Gent en ondersteunde (ondersteunt?) veel minder bestemmingen.

De bestemmingen die ik wil hebben die zitten erin. Ik vind het erg prettig dat foto’s gewoon blind de mail in kunnen of op flickr staan nog voor ik thuis ben van het evenement waar ik fotos gemaakt heb.

Kortom: het geen gebrek aan alles wat -ik- wil en het gewoon perfect functioneren maken dat ik niet eens ben gaan rondkijken.

Dus, beste Evert Jan, wil je me overtuigen zie ik graag jouw onderbouwing tegemoet!
๐Ÿ˜‰

Adding content to the end of the web.

Next
Previous