Space RTS: Sins of a Solar Empire

Sins of a Solar Empire!Wat waren voor mij als space strategy fan nou de meest mooie games? Master of Orion (de oude), Homeworld, Ascendancy, Sword of the Stars… Jammerlijk waren de Homeworld titels zwaar en toch wat beperkt in strategy, het was meer een gewone RTS met wat vette toevoegingen.

Sword of the stars was briljant, maar helaas ook wel weer heel erg turnbased, waardoor het de massa en weinig mensen in mijn omgeving kon bekoren. Daarnaast waren de gevechten toch wat onwennig. Alle andere titels? Allemaal van voor 2000 ben ik bang.. :(

En ineens is er dan weer een: Sins of a Solar Empire. Een crossover voor zover ik nu zie tussen Homeworld en Master of Orion. Geen turnbased, wel vette techtree en gevechten. Fast paced, dus ook geschikt voor de console generatie. Bouwen, technologie upgraden, minen, coloniseren en heftige gevechten. Damn, ik moet dit hebben!

Ik ga hem vanavond bestellen en proberen. Ik laat wel weten of het zo mooi is als ik hoop!

Technorati: ((Sins of a solar empire)), ((MOO)), ((Sword of the Stars)), ((Stardock)), ((Space RTS))

Adding content to the end of the web.

Next
Previous