Lang weekend skieen met 2e2

Maandag nacht zijn we teruggekomen na een lang weekend skieen met 2e2 in Oostenrijk (het bedrijf waar ik voor werk). Het is echt bijzonder leuk en gezellig geweest. Ik heb ondanks het vele feesten ook 2 dagen lekker op de skie doorgebracht. Er zijn veel grappige dingen gebeurt (zoals het ontvreemden van een matras uit de andere kant van het hotel om een extra slaapplaats te creeeren, iets met vliegende wekkers en gloeilampen, skistok-werpen, bergbeklimmen, enz. enz.)

In het kort was het extreem gezellig en heb ik ongelofelijk veel gelachen. Daarbij wil ik Herman in ieder geval feliciteren met zijn Crash-Distance-Record, of Alternative-Buik-Afdaling. Ik heb het ook erg leuk gevonden omdat ik toch heel veel tijd heb kunnen doorbrengen met gezellige mensen en je toch flink wat gesprekken hebt die je normaal niet hebt. Ook veel nieuwe mensen leren kennen!

Enige minpuntje van het weekend is het verliezen van mijn telefoon geweest, maar ik hoop vandaag of morgen een nieuwe te hebben..

Technorati: ((Skieen)), ((2e2)), ((Oostenrijk))

Adding content to the end of the web.

Next
Previous