Nokia haat mij.... :(

Afgelopen maandag had ik dus eindelijk mijn telefoon en kon ik weer online… Supertof! Ik mijn nieuwe telefoon helemaal instellen, alles afconfiggen, programma’s erop, helemaal feest. Ben je klaar, komt je RSS-Reader om de hoek: Nokia brengt nieuwe firmware uit.

Emotioneel kon ik dat dus niet aan, dus die heb ik nu dan maar geïnstalleerd, zodat ik in ieder geval een paar dagen gewoon met al mijn instel prutswerk heb kunnen rondlopen. Nu dus weer alles overnieuw. Leuk leuk!

Technorati: ((Nokia)), ((Firmware)), ((N95 8gb))

Oh, en ik heb een certificaat gekocht, met name om Rotateme te kunnen signen op mijn nieuwe toestel. Gelukkig zit dat nu voortaan standaard in de firmware. Dus dat was ook voor niets. Goddank heeft het certificaatje veel meer toepassingen, maar een beetje zuur is het wel!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous