Motor theorie gehaald

En daar ben ik natuurlijk flink gelukkig mee! Het is me in één keer gelukt, met 3 foutjes. Daarover werd ik nog gecomplimenteerd bij het CBR. Helaas deed “onze” groep het klaarblijkelijk zeer slecht voor normale motor theorie examens. De zenuwen zaten dan ook aardig hoog: “U vond het moeilijk? Want er zijn er maar heel weinig geslaagd”. Lekker dan als je zo’n beetje in de achterste rij zit, dan kan je dus gaan zitten wachten terwijl er veel voor je teleurgesteld worden.

Ronald heb ik natuurlijk even gebeld, die had afgelopen week zijn theorie. Op één of andere manier is hij er dan weer in geslaagd om 0 fouten te hebben o_O. Dus ook Ronald stevig gefeliciteerd!

Nou maar eens beginnen aan mijn 3e rijles. Maargoed, dat is het leuke gedeelte! En ik ga zelf ook weer verder met de studie, deze theorie was een hinderlijke onderbreking van mijn Sharepoint studie welke ik nu weer snel zal oppakken.

Wat er verder allemaal met me is gebeurd? Ongelofelijk veel, vandaar ook mijn lage blogfrequentie. Dat ga ik overigens niet meer inhalen. Als je meer wil weten moet je me maar bellen! De frequentie zal nu in ieder geval weer stijgen!

Adding content to the end of the web.

Next
Previous