A brave new world...

Om maar eens een bijna niet geheel uit zijn context gerukte filmquote te gebruiken :).

Maar zo voelt het misschien wel een beetje. Het einde bij Getronics PinkRoccade / Wegener is in zicht, ik ga naar een ander bedrijf, namelijk Vitens. Na ondertussen ongeveer 7,5 jaar voor Wegener in de weer geweest te zijn is het het einde van een tijdperk. Gelukkig hebben ze me bij Vitens al ontzettend welkom laten voelen en er werken ook veel bekende en vooral veel vriendelijke mensen.

Ik ben maandag al 1 dag bij Vitens geweest. Het ziet eruit als een flinke, maar bijzonder interessante klus, ik verheug me er wat dat betreft wel op. Ik ben nu aan het afbouwen bij Getronics, tot 18 juli, dan ga ik volledig over.

Verder is het bijzonder druk geweest, ik heb al 2 a 3 weken geen vrije avond meer gehad. Vanavond is er in principe wel één, buiten het feit dat ik motorrijles heb.

Adding content to the end of the web.

Next
Previous